Del Bressol a la cuna     

Com ja sabeu els que coneixeu a l’Ïu, sabeu que ara té 9 mesos, ja és tot un homenet. I el bressol li comença a anar petit. Per tant hem hagut fer el canvi de bressol a cuna, tal i com ho podeu veure al Facebook.

Avui us vull parlar el descontent que vam tenir amb una botiga de Granollers sobre la cuna.

A nosaltres ens van regalar el bressol de la botiga Basolí i la veritat és que no hem tingut mai cap problema. El contrari, el nen ha dormit perfectament bé fins fa un parell de setmanes que cada cop que es girava li sortia una cama o un braç i perquè ja comença a aixecar-se sol i ens feia por que caigués. Així que vam canviar el llitet.

Però la meva història es remunta una mica abans. Quan el nostre fill va néixer l’empresa de l’Albert ens van regalar un vale de 100€ per una botiga de Granollers que es diu J Martínez. Vam anar a fer el xafarder quan l’Ïu tenia un parell o tres de mesos. I vam aprofitar per donar un cop d’ull a les seves cunes.

L’home de la botiga ens va dir que tinguèssim present que el nen no podia estar més a un bressol i que per la seva comoditat hauria d’estar ja a una cuna més gran. I ens va ensenyar les cunes. Nosaltres li vam negar, ja que el bressol del nostre fill era una mica més gran que els genérics. No obstant, ell ens va convencer que no podia dormir més temps a un bressol. Us recordo que som “primerizos” i tot se’ns fa una muntanya.

Vam anar cap a casa molt preocupats per la situació i també perquè a aquesta botiga ens demanaven molts diners per la cuna més senzilla.

Finalment, l’Albert i jo vam decidir comprar-li una cuna senzilla a l’IKEA i més endevant comprar-li al Basoli una cuna-llit. Un cop vam tenir la cuna la vam deixar al pàrking fins que li fes falta… I el resultat és que l’Ïu a dormit 6 o 7 mesos més al bressol.

Amb aquest post vul manifestar el meu descontent amb aquesta botiga del centre de Granollers ja que per culpa d’ells ens vam sentir ofesos pel fe de dir-nos que el nostre fill no dormia bé, que teníem que comprar-li l’abans possible una cuna…

Com sabeu jo escric sempre l’opinió perquè tothom ho vegi i ara és el moment de fer-ho sobre aquesta botiga. Ja que la sensació que ens enduem és que ens volien encolomar si o si una cuna pel nen. Sort que no li vam comprar a ells!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *