Activitats per nens entre setmana al Vallès Oriental

Fa temps que busco per Internet activitats per fer amb nens (petits) pel Vallès Oriental i entre setmana, però mai hi trobo res… Tot són caminates i excursions, però els dies laborals no hi ha temps per aquesta mena d’activitats. Així que he decidit fer un llistat d’activitats xules i divertides per fer durant la setmana amb la canalla que no sigui les típiques d’anar al parc, a passejar, etc. Totes aquestes activitats que us parlarem són coses que fem amb l’Ïu.

Activitats:

Biblioteca municipal: aquesta és de les activitats més típiques i conegudes. Molta gent hi porta els seus fills i dediquen una estona a la lectura. Nosaltres personalment hi hem anat forces cops, però cal dir que no ens agrada. L’Ïu s’esvera fa molt escandol, salta, corre i molesta els altres nens… Així que ho fem molt de tan en tan.La Caseta Florida: ubicada a l’Ametlla del Vallès és una cafeteria kid friendly. Es tracta d’un espai on els adults, i si volen els nens, poden prendre o menjar alguna cosa mentre els més menuts jugant a la sala del costat sota la supervisió d’un educador. Preu: 6€/h de joc.

Diverparc: és un parc infantil ubicat al Polígon Ramassar (als nord) de Granollers. Ideal pels dies de pluja. És un parc bastant petit però entre setmana hi ha molt poca gent. Tenen una part adaptada per menors de 3 anys. Preu: 3€, obert de dimecres a diumenge.

Nou Bon Preu: aquest nou supermercat situat a Granollers s’ha convertit en un dels preferits. Té una petita zona de jocs on els nens es diverteixen molt. A nosaltres personalment ens sembla molt interessant perquè li ensenyem a l’Ïu a saber esperar. Primer fem tota la compra i quan estem apunt de pagar un dels dos (pare o mare) l’acompanya.

Burger King: tenen una zona de jocs ideal pels més petits. Nosaltres hi anem a vegades a fer el cafè mentre el nen es diverteix. Personalment ens agrada el que està situat a l’Ametlla del Vallès perquè hi ha molt poca gent. També es pot aplicar al McDonald’s. 

Si algu en sap d’altres us agrairíem que ens ho fessiu saber per provar i anar augmentant la llista!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *