Classes post part i les noves amistats

Quan estava embarassada de l’Ïu em van aconsellar anar a classes pre part i com que amb la meva mútua que és la Mútua del Carme de Granollers hi havia aquest servei, m’hi vaig apuntar. Si us sóc sincera em va anar molt bé. El fet de que hi haguessin altres noies embarassades (més o menys del mateix temps que jo) i totes “primerizas” em va anar molt bé perquè em va fer veure que no era l’única que tenia dubtes i preguntes.

Així que quan va néixer l’Ïu em vaig apuntar a les classes Post Part de la Mútua. La llevadora era la mateixa que a pre-part. Vull destacar que la llevadora va fer un paper fonamental durant l’embaràs i després que de naixés el meu fill.

Les classes de post part les vaig fer amb les noies que anaven a pre-part i ja havien tingut el fill o filla.

Què es fa a post part?

A les classes érem unes 6 mares amb els nostres fills (que també venien). Primer de tot, preguntàvem dubtes a la llevadora i ho comentàvem amb totes les altres mares. Mentrestant col·locàvem els nens que estaven desperts amb una tovallola sobre un matalàs de yoga perquè interactuessin entre ells.

Sembla mentida que un bebè tan petit tingui curiositat per un altre bebè com ell.

I quan ja estaven tots els nens ben col·locats fèiem exercicis perquè tot tornés al seu lloc i així anar posant forta la zona de la pelvis. Cal destacar que teníem moltes interrupcions per nous dubtes o perquè algun bebè tenia gana o son.

El fet d’anar cada setmana a post part durant 5 mesos va fer que anéssim agafant confiança amb les altres mares i coneixent-les millor.

L’últim dia de les meves classes post part em va saber molt de greu haver d’acomiadar-me. Però també va ser el moment per donar-nos els telèfons i crear un grup de mames que ha anat fantàstic per seguir el contacte, per parlar sobre nous dubtes i veure com van creixent tots els menuts. Amb algunes d’elles fins i tot em anat quedant i fent altres activitats per nens.

No obstant, vull comentar que si he anat tenint nous dubtes he anat a parlar amb la llevadora de la mútua i m’ha ajudat encantada.

Així que a totes les embarassades o mames recent us convido a que aneu a aquestes classes perquè us ajudaran a resoldre dubtes i a parlar amb altres mares que estan igual que nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *